Monday 16 May 2011

Insuportabila usuratate a fiintei X

Oamenii nu se schimba. O afirmatie incompleta. Oamenii nu se schimba cum si cand vor altii. Nu, nu asculta Metallica, las-o moarta, dupa cateva piese in compania ta, n-o sa o gasesti in veci in plylistul Spotify'ului lui.
Face cafea dimineata? Asta doar pentru ca stie ca ii aduce inca un morning sex. Mai discutam cand conceptul va fi perimat due to..whatever,, time kills it all anyway.
Atentie la ideile si conceptiile tale? Discuta liber? Doar cat ii va lua sa stabileasca exact unde anume trebuie inlocuite cu gandirea lui mult mai sanatoasa.
Viziune despre viitor comuna? Asta inseamna clar ca inca nu ati facut sex.
Pe oricare chat dispuneti, este alert si prompt? Nu va vedeti prea des inca.
Face piata si face curat? Sta la bucatarie? Isi va aminti exact unde este mai confortabil de urmarit meciul.
De fapt nu e greu deloc, chestiile astea se simt, chiar si la inceput, pentru ca ce nu e natural, strigator va fi in veci, pentru cine are urechi sa asculte. Acu daca tai gluma, ma inclin in fata adevaratelor sincronizari, adevaratului ingemanat, adevaratei rezonante; ma inclin in fata mesajului neasteptat, a gestului care inca mai surprinde, a okilor care mai sclipesc, a bucuriei impartasite, caci nu e magie ce leaga aceste minunate intamplari, ci o lumea intreaga in comun, o lume de atentie si comuna directie.


Am zis!

4 comments:

  1. De ce-i bagi pe toti in aceeasi oala? Teoria ca teoria, dar praftica ne omoara.

    ReplyDelete
  2. pai nu bag nimic in nicio oala; din intamplare cunosc ambele manifestari, ca extreme, desi la o atenta piguleala as putea sa afirm ca nu exista rasa pura nici aici si deci pamfletul meu ramane saracul o alta coada de peste, asa cum ii sta bine naturii umane :P

    ReplyDelete
  3. Deci pana la urma exista dragoste...? Si daca da, cand intervine analiza? Poate de la bun inceput, pentru cei supraconstienti...? Al dracului tupeu...

    ReplyDelete
  4. a nu se confunda analiza cu atentia..
    si pana la urma,draga anonim, experienta docent, n'est ce pas ?? :)

    ReplyDelete