Thursday 16 July 2009

Despre "E"

Rascolind prin sertarul cu amintiri, pentru noua mea tema, erotismul, am regasit o piesa tare tare faina;
ce-i cu tema asta, ei bine m-am hotarat ca nu mi-ar strica un periplu printre lucrurile mele preferate sau nu, realitati sau fantezii, avand ca sistem de referinta erotismul;
Il gasim in mancare, in ochii iubitului, intr-un ad, in muzica desigur,in flirt, in haine, in miscari, in literatura, in filme..o sa incerc sa acopar o cat mai larga paleta, fara a avea pretentii de enciclopedie, ci doar de experienta personala..
Ca definitie,dexu' imi tranteste printre altele "dragoste maladiva", inclinatie catre placerile trupesti, senzualitate(asta mai merge) si wiki se concentreaza pe etimologia greceasca si diferenta dintre erotism si pornografie.
Total nesatisfacator; dar sa revenim; gandindu-ma la muzica, erotismul incepe acolo unde piesa ma face sa ma misc, sa simt nevoia de partener sau sa fiu privita..muzica este intre instinctul sexual si nebunia anticiparii atingerii..micul impuls exhibitionist..
Cati nu am dansat macar o data, in joaca pentru cineva? 9 saptamani juma' a ramas iconul dupa care ne-am imbogatit toti tiparele eroticului, nu?
muzica este materie prima pentru seductie, intotdeauna; ne completeaza declaratiile, ne dezinhiba, ne romanteaza gesturile..
Hmm..deci un top de gen ar trebui sa cuprinda Amy Winehouse,Leonard Cohen, Chris Rea, Springsteen,Bob Marley, Lenny Kravitz, Rolling Stones, Beatles, Eric Clapton, Madonna, Eddie Cochran, Otis, Sinatra, Elvis, Al Green,AC/Dc, Bon jovi,A-HA,si ar mai fi mai multa muzica neagra pe acolo, ceva Barry White, ceva Marvin Gaye, Aretha, Etta James,Ben E King, BB King...ma spuneti si voi ca eu am hobosit..
acum nu pot posta chiar din toti asa ca ...

alihan samedov-sen gelmez oldun
Asculta mai multe audio Muzica

No comments:

Post a Comment